ESDEVENIMENTS

En aquesta secció hi podràs trobar els esdeveniments de l’associació per mitjà dels quals realitzem tasques de difusió i conscienciació sobre l’ELA.   

Consulta el calendari d’esdeveniments de l’associació i participa-hi col·laborant tant en la seva organització com en la seva implementació.

2on CONCURS FOTOGRÀFIC SOLIDARI CATELA

Posem en marxa el 2n Concurs Fotogràfic Solidari CATELA.

La recaptació es destinarà a la investigació a través del Projecte TRICALS.

Les Bases del Concurs les trobareu en el botó corresponent.

Gràcies a tots per a la vostra col·laboració per a la investigació.

cartell segon concurs

ESDEVENIMENTS PER EL 2021

31 d'octubre - BiciCATELA

Per fí hem pogut fer una activitat ciclista per l’ELA, ja que la Volta Ciclista al Penedès prevista pel juliol es va suspendre pel Coronavirus.
Ha estat un dia amb temperatura ideal per pedalar, cosa que ha permès fer els 114 kms. de recorregut sense incidents i gaudint del paisatge del Penedès.
La Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca s’han afegit a l’acte, aixecant un pilar de 4 mentres els ciclistes arribaven al final del recorregut.
Agraïm als diferents Ajuntaments pels quals ha passat la marxa per les facilitats rebudes, així com al Club Ciclista Catalunya-Barcelona i a la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca per la implicació que tenen amb tots els actes que des de CATELA posem en marxa.
Fins aviat.

19 de setembre: 2ª TROBADA DE PUNTAIRES

Per fí, el 19 de setembre, CATELA (Associació Catalana d’Afectats d’ELA -Penedès-Garraf) pot organitzar la Segona Trobada Solidària de Puntaires contra l’ELA  seguit d’un Dinar Solidari.

Ha estat la primera vegada que hem pogut presentar-nos a la ciutadania de Vilafranca del Penedès i de la comarca, ja que a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid19, no ha estat posible fins ara.

Els nostres objectius són fer conèixer aquesta malaltia i ajudar, amb els recursos que puguem obtenir, als investigadors que estan treballant per aconseguir una cura per l’ELA.

La Trobada ha estat un èxit, ja que han vingut Puntaires d’arreu de la comarca i de més lluny. Per moltes d’elles, aquest també es el 1er cop que surtien a una Trobada desde avans del confinament, fet que els hi agraïm profundamente.

Moltes s’hen retrobat i han estat molt contentes de fer-ho.

Tan les Puntaires com les parades de productes, i nosaltres mateixos, hem gaudit de un día esplèndit en que el bon temps ens ha fet costat.

Ja tenim bastantes rerserves per la propera Trobada.

El dinar s’ha fet a Cal Joanet, a qui agraïm totes les facilitats que ens ha donat per poguer fer el dinar, cumplin les normatives marcades per les autoritats.

La organització ha posat a disposición de les Puntaires un autobús per tal de que puguesin arribar al lloc de la Trobada (Rbla. de la Generalitat) i desprès tornar-les al tren o a Cal Joanet, per dinar.

El nostre agraïment, per les seves col.laboracions a:

  • Cal Joanet
  • Consell Regulador de la D. O. Penedès
  • Caves Hill
  • Bodega Emilia
  •  

                                                                   L’ELA existeix, coneix-la.

22 d'agost a Cambrils

Genial jornada a Cambrils per a la lluita contra l’ELA.

Avui hem pogut plantar, amb moltíssima il·lusió, per 1a vegada la nostra carpa i donar a conèixer una mica més la nostra Associació.

Per començar, arribada de 15 ciclistes que vénen de Pamplona, d’on van sortir ahir dissabte a la tarda i han pedalat durant tota la nit per arribar a Cambrils aquest matí, i a la tarda arribada d’un grup de nedadors que han sortit a les 5 del matí, des de la plataforma Casablanca que és 45 kmts. mar endins.

L’arribada dels dos grups ha estat molt espectacular i emotiva per l’enorme esforç que han fet aquests esportistes per visibilitzar l’ELA.

Hem gaudit de la companyia de Juan Carlos Unzúe, que apareix en una de les fotografies sostenint la nostra pancarta.

ESDEVENIMENTS PREVISTOS PER EL 2020

23 d'abril - SANT JORDI

ANUL.LADA

Aquest hagués estat el primer acte oficial de CATELA, amb venda de roses i punts de llibre, tot artesanal.

Esperem poder celebrar-ho el 23 de juliol !!!

14 de juny: Diada Castellera per la ELA

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

 

Eran 3 les Colles que participaven en la Diada i col.laborava en l’organització la Jove Xiquets de Vilafranca.

20 de juny: Actuacions musicals

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

En el teatre del Casal-La Principal e Vilafranca, concert de 3 Grups Corals de la comarca i de cantants de nivell internacional, nacional i de un grup musical de la comarca.

 

21 de juny: 2ª Trobada de Puntaires i Dinar Solidari

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19. S’AVISARÀ LA NOVA DATA.

Enguany, el lloc de la Trobada era a la Rambla de la Girada i el Dinar Solidari s’hauria fet al Celler de la Família Torres.

La Rambla de la Girada és una de les principals vies de Vilafranca, amb un ampli passeig central que permet la instal·lació de les taules per a les nostres Puntaires i amb ombra suficient perquè estiguin a gust.

El lloc del Dinar Solidari, ves estat a la nau Alfons XIII del Celler de la Familia Torres al carrer Comerç, just davant de l’estació de tren de Vilafranca del Penedès, edifici que va acollir fa 150 anys la primera seu social de les Bodegas Torres (aquest any ho festejen).

 

Juny/Juliol: Concert Solidari

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

Concert ofert per un cantant de la comarca, a celebrar en un Celler de la comarca.

Aquest és un concert que des de fa uns anys fa per a una acció solidària.

 

Taula Solidària a l'Escola Bernat Desclot de l'Hospitalet de Llobregat

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

Venda d’articles fets pels alumnes de 6è, a favor de la investigació de l’ELA.

S’aprofitarà l’acte per donar informació de la malaltia a tots els assistents, tant alumnes com acompanyants.

Data a confirmar: Taula Solidària

Organitzada per CATELA, s’oferiran objectes de tota mena, amb tarifa inversa.

 

Octubre 2020: Concurs fotogràfic.

Per fí podem posar en marxa el 1er Concurs Fotogràfic Solidari CATELA.

La recaptació es destinarà a la investigació a través del Projecte TRICALS.

Les Bases del Concurs, les trobareu en el botó corresponent. 

Gràcies a tots per la vostra col·laboració per a la investigació.

concursFotografiaMansPatrocinadors

30/06/2019: 1ª Trobada de Puntaires i Dinar Solidari a Vilafranca

Quan es va dur a terme aquest esdeveniment, CATELA encara no existia, però la bona acollida que va tenir tant entre les Puntaires com entre els afectats d’ELA que van venir a l’acte, va ser el que va fer que ens decidíssim a crear l’Associació.

Va ser un dia especialment emotiu ja que, a part de reunir 150 puntaires i 150 persones en el dinar, va ser el 1er acte que vam fer per lluitar contra l’ELA. A més de que ens va acompanyar un magnífic dia, l’enorme entusiasme que vam posar totes les persones que vam col·laborar en la realització de la Trobada i del Dinar, va aconseguir que fos una jornada festiva en el seu desenvolupament i efectiva en el seu resultat.

IDIOMES