ESDEVENIMENTS

En aquesta secció hi podràs trobar els esdeveniments de l’associació per mitjà dels quals realitzem tasques de difusió i conscienciació sobre l’ELA.   

Consulta el calendari d’esdeveniments de l’associació i participa-hi col·laborant tant en la seva organització com en la seva implementació.

ESDEVENIMENTS DEL 2021

19 de setembre: 2ª TROBADA DE PUNTAIRES

El dia 19 de setembre, CATELA (Associació Catalana d’Afectats d’ELA -Penedès-Garraf) organitzem la Segona Trobada Solidària de Puntaires contra l’ELA  seguit d’un Dinar Solidari.

Aquesta serà la primera vegada que tindrem l’oportunitat de presentar-nos a la ciutadania de Vilafranca del Penedès i de la comarca, ja que, a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid19, no ho hem pogut  fer fins ara.

Els nostres objectius són fer conèixer aquesta malaltia i ajudar, amb els recursos que puguem obtenir, als investigadors que estan treballant per aconseguir una cura per l’ELA.

Estem molt il·lusionats amb la realització d’aquesta activitat, que serà la primera a Vilafranca, ja que el confinament va impedir que l’any passat poguéssim fer-ne cap. I, per altra banda, molt esperançats en que poc a poc, i amb l’ajuda solidària de tots, podrem anar avançant en el nostre objectiu que no és cap altre  que la lluita contra l’ELA.

La Trobada Solidària de Puntaires es farà a Vilafranca del Penedès, a l’Avinguda de la Generalitat, al barri de la Girada.

Us hi esperem.

L’ELA existeix, coneix-la.

 

ESDEVENIMENTS PREVISTOS PER EL 2020

23 d'abril - SANT JORDI

ANUL.LADA

Aquest hagués estat el primer acte oficial de CATELA, amb venda de roses i punts de llibre, tot artesanal.

Esperem poder celebrar-ho el 23 de juliol !!!

14 de juny: Diada Castellera per la ELA

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

 

Eran 3 les Colles que participaven en la Diada i col.laborava en l’organització la Jove Xiquets de Vilafranca.

20 de juny: Actuacions musicals

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

En el teatre del Casal-La Principal e Vilafranca, concert de 3 Grups Corals de la comarca i de cantants de nivell internacional, nacional i de un grup musical de la comarca.

 

21 de juny: 2ª Trobada de Puntaires i Dinar Solidari

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19. S’AVISARÀ LA NOVA DATA.

Enguany, el lloc de la Trobada era a la Rambla de la Girada i el Dinar Solidari s’hauria fet al Celler de la Família Torres.

La Rambla de la Girada és una de les principals vies de Vilafranca, amb un ampli passeig central que permet la instal·lació de les taules per a les nostres Puntaires i amb ombra suficient perquè estiguin a gust.

El lloc del Dinar Solidari, ves estat a la nau Alfons XIII del Celler de la Familia Torres al carrer Comerç, just davant de l’estació de tren de Vilafranca del Penedès, edifici que va acollir fa 150 anys la primera seu social de les Bodegas Torres (aquest any ho festejen).

 

Juny/Juliol: Concert Solidari

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

Concert ofert per un cantant de la comarca, a celebrar en un Celler de la comarca.

Aquest és un concert que des de fa uns anys fa per a una acció solidària.

 

Taula Solidària a l'Escola Bernat Desclot de l'Hospitalet de Llobregat

SUSPÈS PER CAUSA DEL COVID-19.

Venda d’articles fets pels alumnes de 6è, a favor de la investigació de l’ELA.

S’aprofitarà l’acte per donar informació de la malaltia a tots els assistents, tant alumnes com acompanyants.

Data a confirmar: Taula Solidària

Organitzada per CATELA, s’oferiran objectes de tota mena, amb tarifa inversa.

 

Octubre 2020: Concurs fotogràfic.

Per fí podem posar en marxa el 1er Concurs Fotogràfic Solidari CATELA.

La recaptació es destinarà a la investigació a través del Projecte TRICALS.

Les Bases del Concurs, les trobareu en el botó corresponent. 

Gràcies a tots per la vostra col·laboració per a la investigació.

30/06/2019: 1ª Trobada de Puntaires i Dinar Solidari a Vilafranca

Quan es va dur a terme aquest esdeveniment, CATELA encara no existia, però la bona acollida que va tenir tant entre les Puntaires com entre els afectats d’ELA que van venir a l’acte, va ser el que va fer que ens decidíssim a crear l’Associació.

Va ser un dia especialment emotiu ja que, a part de reunir 150 puntaires i 150 persones en el dinar, va ser el 1er acte que vam fer per lluitar contra l’ELA. A més de que ens va acompanyar un magnífic dia, l’enorme entusiasme que vam posar totes les persones que vam col·laborar en la realització de la Trobada i del Dinar, va aconseguir que fos una jornada festiva en el seu desenvolupament i efectiva en el seu resultat.

ESDEVENIMENTS PREVISTOS PER EL 2020